Сърце от камък: Сашо Кадиев купонясва, докато жена му погребва брат си

Александър Кадиев се прояви като безчувствен човек дни след като майката на детето му – Таня, изгуби най-близкия си човек. Нейният брат Петър си отиде в навечерието на Коледа. Наложи се младата жена да чака цели 11 дни, докато успее да го погребе. През това време водещият на предаването „Преди обед” по Би Ти Ви не пропусна да се похвали как добре се забавлява в приятелска компания.Братът на Таня е починал на 19 декември, твърдят източници на „Уикенд”. В същия ден младата жена е сменила профилната си снимка във Фейсбук с жалейка, съобщавайки, че е изгубила най-близкия си роднина. В публичното пространство не се съобщава каква е причината за смъртта на Петър, но се говори, че най-вероятно става въпрос за усложнения след коронавирусна инфекция. Според слуховете, младият мъж е бил настанен в болница, но лекарите са се оказали безсилни да спасят живота му. Той е издъхнал в лечебното заведение. Погребението се забавило изключително много. От една страна траурните агенции в онзи период се оказали претоварени заради повишената смъртност от Ковид-19. От друга – забавянето дошло и от струпването на почивни дни около Коледа, когато повечето агенции работят с намален състав на служителите си. Съсипаната Таня посрещнала Рождество Христово не само потопена в дълбока скръб, но и на ръба на нервна криза, защото не знаела кога и как ще успее да изпрати брат си в последния му път. Това станало ясно цели 10 дни след смъртта му – на 29 декември. Тогава младата жена съобщава в социалните мрежи, че поклонението пред брат й е насрочено за следващия ден – 30 декември.Загубата е огромен удар за Таня, която преди малко повече от година изгуби и майка си. Но докато тя е страдала и е организирала погребението на своя брат, бащата на детето й – Александър Кадиев не показал нужното уважение към нейната скръб. Напротив – в публичното пространство е демонстрирал пълна липса на заинтересованост към трагедията на младата жена. И дори се е забавлявал така, като че ли нищо особено не се е случило. На Коледа Кадиев пусна клип в социалните мрежи, на който се вижда как добре си изкарва празника. Същото направи и за Нова година – показа как пее весело и безгрижно в компанията на майка си Катето Евро, Марта Вачкова, Владо Пенев и безизвестна за широката публика дама, която явно е близка до семейството. „Поне от кумова срама да бяха показали съпричастност! Или да не бяха пускали клипчетата в социалните мрежи!”, възмущават се близки на Таня. Известно е, че сашо Кадиев и майката на детето му официално са в отворена връзка. Те имат паралелни афери, но поддържат близки отношения помежду си заради дъщеричката си Кати. Ходят заедно на почивки, актьорът подпомага финансово Таня, за да може тя да се грижи спокойно за детето, а Катето Евро се кълне, че обича младата жена като родна дъщеря. Извън публичното пространство отношенията между Сашо и Таня очевидно са като при всяка разведена двойка – мъжът не се интересува особено от скръбта на бившата си жена.

HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “Сърце от камък: Сашо Кадиев купонясва, докато жена му погребва брат си”

  1. Сашко, Сашко! Един ден майка ти няма да е на тоя свят, дъщеря ти ще осъзнае какво отношение си имал към майка й (Таня) и няма да й хареса, вече няма да си водещ, понеже млади и напористи има много, т.е и парите ще секнат, след това и жената, с която си сега и тя ще ти каже ЧАО и накрая ще осъзнаеш, че си допуснал много грешки от лакомия за купено щастие.
    Осъзнай се, докато още имаш шанс.

  2. Те нали отдавна не са заедно. Не знаем как са се разделили?! Ако не са в добри взаимоотношения е нормално да не отиде.
    Ама не ми е аверче, така че плюите го и него – хахахаха.

  3. Тоя превзете передаст е толкова противен, лигав и прос, че не знам изобщо как го търпят в БТВ. Трудно бих изкарала и 5 минути в присъствието без да му забия един прав в грозната гелосана мутра.

  4. Както и да са се разделили, тя си остава майка на детето му, а починалият – вуйчо. Въобще нямаше да сте толкова оправдателни, ако, примерно, Катето Евро почине и Таня вземе да вдигне купон, даже бихте я убили с камъни. Ама вуйчото на детето като не е известен, нали, няма проблем… Какви хора сте…

  5. Дори и да не са заедно, дори и вече да има нова жена … това, че имате дете, трябва да те кара да проявиш малко уважение и съпричастност. Да ѝ помогнеш, да я подкрепиш, да си до нея, докато премине шока. Даже и да не сте в добри отношения ако си поне малко адекватен, няма да тръгнеш веднага да показваш колко си незаинтересован от болката на човека, с който сте създали живот.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани