Тайно минало! Венцислава от „Игри на волята“ тежала над 80 кг (ШОК СНИМКИ)

Здрава, силна, с тяло на бодибилдър и яки мускули – така изглежда Венцислава Панева от „Игри на волята“ днес. „Галерия“ обаче разполага със снимки на прабългарката отпреди няколко години и разликата в килограмите ще ви шокира.
 
Само преди 2 години военнослужещата Венцислава тежала над 80 кг, била трудно подвижна, с паласки около корема и бузесто лице. Варненката имала сериозни проблеми с килограмите и дълги години се борила с наднорменото тегло.
 
Нейни близки разкриват, че навремето е страдала от хранително разстройство, което довело до проблемите с теглото. Венци опитвала да отслабне по всевъзможни начини, като била на прага на булимията. Започнала насила да повръща храната, за да не пълнее, водила и жестоки диети, след които обаче отново си връщала в изходна позиция.
 
Венцислава се взима в ръце през 2017 г., когато започва редовни тренировки във фитнес залата с персонален треньор. Благодарение на хранителния режим, който й изгражда, и постоянството, тя успява да смъкне над 20 кг за 1 година.
 
„Определено не беше спортна натура, тъй като килограмите й пречеха“, разказват нейни близки. Това обяснява и слабото й представяне в „Игри на волята“.
 
Профилът й на военнослужещ, състезател по канадска борба и „екстремист по душа“, както сама се описва, създаде впечатление за силен играч – физически и психически. Прабългарката показа точно обратното – тя често се отказва от игрите, няма воля и не се справя със силовите състезания.
 
Венцислава е майка на две момчета. Увлича се по картинга и моторите и се записва в „Игри на волята“, за да изпита силата на духа си. В племето й обаче все повече започват да се разочароват от нея и се опитват да я отстранят.
 

HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Тайно минало! Венцислава от „Игри на волята“ тежала над 80 кг (ШОК СНИМКИ)”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани