Трай, бабо, за хубост! Родни плешльовци пак развяха перчема!

От няколко години в родните шоусреди се зароди нова мода – да се присаждат коси. Главно услугата се използва от мъже, които страдат от оплешивяване или имат друг проблем, стопирал растежа на коса.
Последният, които се похвали с нова грива, бе музикантът Иво Молов, известен в средите като Гугутката. Макар да са минали само 7 месеца от интервенцията му, той е изключително доволен от резултата. „Има още да расте, защото резултатът най-добре се вижда след първата година, но и да не расте повече, аз съм изключително доволен от резултата. Искам да кажа, че моят фризьор, който работи от години, каза, че толкова добър резултат рядко е срещал“. Музикантът вече има богат перчем и възможност да прави каквито и да било прически. Същият е случая с двама от обичаните родни актьори – Ники Станоев и Ивайло Захариев. И ако при Ивайло е било по-скоро стартиране на оплешивяване, то Ники всички го помним с доста голо теме. Това обаче вече не е така и той също се радва на нов имидж.
Общото между тримата е, че трансплантацията на коса им е правена при един и същ лекар – д-р Константинос Партоу.
Екип на „Телеграф“ се свърза с доктора, който сподели, че е с изключително добри впечатления от звездните си пациенти и че никой от тях не е проявявал капризи, а напротив – стоически са се справили както със самата интервенция, така и с възстановителния период, който се оказва по-сложният в процедурата.
„Самата операция е лесна за пациента. Интервенцията е дълга. Единствено може да има малко болка в началото, когато сложим упойката, която е местна. След това пациентът не усеща нищо. По време на процедурата има и няколко почивки, за да е по-лесно както за пациента, така и за доктора“, споделя д-р Партоу и допълва: „Когато идват пациенти, говорим повече за възстановяването от операцията, защото това е сложното. Има няколко неща, които трябва да знаят – няма да могат да спят известно време на възглавница, а ще се наложи да ползват такава за самолет, защото не можем да рискуваме да се докосне нещо до третираната зона. Фитнес, пушене също не са желателни първите седмица. Всичко, което може да намали кръвообращението на главата и на скалпа трябва да се елиминира.“
Преди да се стигне до самата интервенция, се прави една консултация, където се оглежда проблемната зона. „Преди операция се правят и няколко изследвания – кръвна картина, консултация с кардиолог, алергична консултация за упойката, както и изследване за ХИВ и херпес вирус. Пациентът се бръсне и докторът маркира зоните, на които трябва да се обработи. Внимателно се оглеждат как се движат мускулите на челото, защото за нас е важно да изглежда и естествено, и красиво. Изваждат се фоликули, слагат се във физиологичен разтвор, толкова колкото ни трябват, отварят се каналите и се поставят фоликулите, които ни трябват“, разказва още д-р Партоу. Риск с такава операция не се поема, ако пациентът има сърдечни проблеми, както и како и херпес или ХИВ. На крайния резултат пък единствено може да попречи проблем с тестостерон.
Интервенцията се прави повече от мъже и рядко от жени, най-вече заради обръснатата глава и факта, че след това дамата не може да сложи перука, което създава продължителен дискомфорт.Коси присадиха още Йонко Мермерски и Даниел Петканов.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си