Трима помагат на Рълеф да спечели “Игри на волята”

Трима бивши участници са изковали победата на Иван Рълев в „Игри на волята“. За успеха на зъботехника в най-гледаното шоу у нас „България Днес“ писа първи още в края на септември. Оказва се, че трио от предния сезон на формата подготвя Рълев, за да спечели финалната битка на арената и да грабне чека от 100 бона. Става дума за Ники Чакалов, Димитър Лефреров и Гого. Триото в продължение на близо година разкрива тайните на шоуто. И подготвя Рълев да бъде истинска машина. От години Иван мечтае да бъде сред участниците в „Игри на волята“, но все нещо не му достига в първите години. Рълев се свърза с тримата и ги моли за съвети как да премине кастингите. Следва положителен отговор и нечовешки тренировки както и изпипани до краен предел тънкости на формата. По думите на бившите участници те дори споделят пред продуцентите, че следващият победител се готви при тях. И ето, че Иван е избран. А останалото е вече история. „И аз се чувствам победител, защото един приятел постигна една обща цел – Рълев да е кралят на „Игри на волята“, споделя Гого. Под вещите напътствия на триото Иван се превръща в истински войник. Първо той е слабичък, но издръжлив. Тренировките дават резултат. „С годините той е усвоил, както физически качества, така и качества, с които спокойно човек да може да се нарече достоен мъжкар. Ние тримата сме повярвали в теб толкова много и сме предсказали бъдещето, посочвайки следващия победител във формата“, споделя Чакалов. „Като го изпращах към това приключение, му казах няколко думи, които после ми сподели, че са го държали до последната победа“ добавя пък Лефреров. В същото време пък участниците от 5-ия сезон на „Игри на волята“ се събраха на шумен купон. Всички изгледаха финалния епизод, разбира се, знаейки какво ще се случи. А след това забегнаха на чалготека. Най-деен на сцената бе 51-годишният Краси Дунев. Олимпийският, вицешампион от игрите в Атланта направо скъса синджира и не можеше да бъде свален от сцената на чалготеката. Дунев се забавлява дори повече и от победителя и неговото обкръжение и разтърси всички с движенията си на дансинга.
Междувременно се появи слух, че сочената за секссимвол от последния сезон на формата – Денислава, се е върнала при старото си гадже – Дани. Това се засили от снимка, на която бившият на тунингованата мацка куфее с останалите участници от формата по време на шумния купон. Денислав и Дани бяха доста популярна двойка. Участваха в друг формат на „Нова“ преди време – „Един за друг“, но по-късно се разделиха. Блондинката е имала и кратък любовен романс с победителя Рълев след края на шоуто, но двамата се разделят. Причината – не си пасвали. Така че напълно възможно е тя да се е залюбила отново с Дани.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

15 thoughts on “Трима помагат на Рълеф да спечели “Игри на волята””

 1. АЛООО ДАЖЕ В ЗАГЛАВИЕТО ИМАТЕ ГРЕШКА

  АБЕ МОЖЕ ЛИ ДА НАПИШЕТЕ ИМЕТО НА РЪЛЕФ С “Ф”? Ебати тъпите копелета сте

 2. Точно заради тези предварителни подготовки от бивши участници вече и предварително зрителя знае победителя.Наизустяват се пъзелите,елементите на битките са отиграни.Губи се интереса, няма изненади, всеки епизод е като дежавю.И зрителя се отказва да гледа.

 3. Гого е №1 ама пък Ники Чакалов, Димитър Лефреров са егати “големите“ капацитети .Лефтеров се кри, че играе с женската коалиция а Чакалов тъкмо влезе и излезе.И двамата на първата елиминационна битка и АУТ.Седнали акъл да дават,Чакала даже и подкас прави-суетно и смешно мъжле даже косата си къдри като някоя тетка от село.Ако не е Жорката подкаста му е гола вода.Добре,че Рълев си е тренирал някой неща от дете и има умствен капацитет,че ако чака на Чакала и Лефтеров отдавна да беше изхвърчал от Игрите подобно на тях.

 4. АЛООО ДАЖЕ В ЗАГЛАВИЕТО ИМАТЕ ГРЕШКА

  АБЕ МОЖЕ ЛИ ДА НАПИШЕТЕ ИМЕТО НА РЪЛЕФ С “Ф”? Ебати тъпите копелета сте

 5. Точно заради тези предварителни подготовки от бивши участници вече и предварително зрителя знае победителя.Наизустяват се пъзелите,елементите на битките са отиграни.Губи се интереса, няма изненади, всеки епизод е като дежавю.И зрителя се отказва да гледа.

 6. Гого е №1 ама пък Ники Чакалов, Димитър Лефреров са егати “големите“ капацитети .Лефтеров се кри, че играе с женската коалиция а Чакалов тъкмо влезе и излезе.И двамата на първата елиминационна битка и АУТ.Седнали акъл да дават,Чакала даже и подкас прави-суетно и смешно мъжле даже косата си къдри като някоя тетка от село.Ако не е Жорката подкаста му е гола вода.Добре,че Рълев си е тренирал някой неща от дете и има умствен капацитет,че ако чака на Чакала и Лефтеров отдавна да беше изхвърчал от Игрите подобно на тях.

 7. АЛООО ДАЖЕ В ЗАГЛАВИЕТО ИМАТЕ ГРЕШКА

  АБЕ МОЖЕ ЛИ ДА НАПИШЕТЕ ИМЕТО НА РЪЛЕФ С “Ф”? Ебати тъпите копелета сте

 8. Точно заради тези предварителни подготовки от бивши участници вече и предварително зрителя знае победителя.Наизустяват се пъзелите,елементите на битките са отиграни.Губи се интереса, няма изненади, всеки епизод е като дежавю.И зрителя се отказва да гледа.

 9. Гого е №1 ама пък Ники Чакалов, Димитър Лефреров са егати “големите“ капацитети .Лефтеров се кри, че играе с женската коалиция а Чакалов тъкмо влезе и излезе.И двамата на първата елиминационна битка и АУТ.Седнали акъл да дават,Чакала даже и подкас прави-суетно и смешно мъжле даже косата си къдри като някоя тетка от село.Ако не е Жорката подкаста му е гола вода.Добре,че Рълев си е тренирал някой неща от дете и има умствен капацитет,че ако чака на Чакала и Лефтеров отдавна да беше изхвърчал от Игрите подобно на тях.

 10. АЛООО ДАЖЕ В ЗАГЛАВИЕТО ИМАТЕ ГРЕШКА

  АБЕ МОЖЕ ЛИ ДА НАПИШЕТЕ ИМЕТО НА РЪЛЕФ С “Ф”? Ебати тъпите копелета сте

 11. Точно заради тези предварителни подготовки от бивши участници вече и предварително зрителя знае победителя.Наизустяват се пъзелите,елементите на битките са отиграни.Губи се интереса, няма изненади, всеки епизод е като дежавю.И зрителя се отказва да гледа.

 12. Гого е №1 ама пък Ники Чакалов, Димитър Лефреров са егати “големите“ капацитети .Лефтеров се кри, че играе с женската коалиция а Чакалов тъкмо влезе и излезе.И двамата на първата елиминационна битка и АУТ.Седнали акъл да дават,Чакала даже и подкас прави-суетно и смешно мъжле даже косата си къдри като някоя тетка от село.Ако не е Жорката подкаста му е гола вода.Добре,че Рълев си е тренирал някой неща от дете и има умствен капацитет,че ако чака на Чакала и Лефтеров отдавна да беше изхвърчал от Игрите подобно на тях.

 13. Това предаване не заслужава никаква гледаемост.Явно почти никой вътре не е случаен, бутат се определени хора тип селски,нагли и шавлили женища,уж успели в неясно какъв бизнес.

 14. Това предаване не заслужава никаква гледаемост.Явно почти никой вътре не е случаен, бутат се определени хора тип селски,нагли и шавлили женища,уж успели в неясно какъв бизнес.

 15. Това предаване не заслужава никаква гледаемост.Явно почти никой вътре не е случаен, бутат се определени хора тип селски,нагли и шавлили женища,уж успели в неясно какъв бизнес.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си