Трябваше ли полицията да пази къщите на Цар Киро?

Редакторска плесница

 

 

„Докъде стигнахме, Боже? Полицията да пази циганите-убийци”, плачат жителите на Катуница и кълнат полицейското присъствие, което им пречи да сравнят със земята къщите на Цар Киро.

 

 

Хората недоумяват защо полицията „защитава” убийците на 19-годишния Ангел Петров и подозират, че над Цар Киро и хората му е разперен политически и полицейски чадър. Така ли е?

 

 

МВР – личната охрана на Цар Киро?

 

 

Вътрешното министерство вече се нарича Лична охрана на Цар Киро, поне според жителите на Катуница. Те не могат да се примирят с факта, че полицията застава на пътя им и не им позволява да се саморазправят с хората на Цар Киро. Макар че няколко негови къщи бяха подпалени, а колите му – потрошени, полицията всячески се опитваше да спре погромите.

 

 

Униформените използват насилие срещу търсещите мъст и денонощно охраняват къщите на ромския бос, а вероятно и самия него.

 

 

Запознати подозират управляващите във връзки с Кирил Рашков, който съвсем скоро открито заяви, че ще подкрепи ГЕРБ на изборите.

 

 

Без МВР ще стане война!

 

 

На обратното мнение пък са управляващи и политици, според които без МВР ще стане война. Полицията не може безучастно да гледа как роми и българи се млатят, без да вземе отношение. По същия начин, ако не предотврати палежите, скоро може да пламне цяла Катуница. Без полицейско присъствие жителите ще се въртят в омагьосания кръг на безредиците и радиусът ще става все по-голям.

 

 

А вие как мислите? Има ли смисъл от полиция в Катуница и трябва ли униформените да оставят хората свободно да рушат къщите на Цар Киро?

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си