Упражнения за заети жени (СНИМКИ)

Фитнеса безспорно е много ефективен, но изисква и време. Днес повечето дами нямат и секунда, защото гледат деца, ходят на работа и освен всичко това трябва да бъдат и домакини. Програмата на съвременната жена е прекалено натоварена и почти не остава време за самата нея. Предлагаме 6 много ефикасни упражнения, точно за тези жени, които постоянно са под пара.

 

 

За целта просто трябва да отделите 10 минути на ден, в които забележете ще изгорите минимум 100 калории. Така че пускайте музика, облечете нещо удобно и се захващайте с извайването на фигурата си.

 

 

За корема, краката и дупето

 

 

Изправете се, краката трябва да са разкрачени успоредно с раменете. Наведете горната част на тялото напред, като държите главата изправена. Ръцете са опънати назад. От тази позиция, подскочете нагоре, като направите буквата „Х” (както е показано на снимката). Изпълнете упражнението в продължение на 1 минута, като се връщате в изходна позиция. 

 

 

За гърба, корема, краката, дупето и ръцете

 

 

Застанете на колене, опрете ръце н пода, като ръцете са успоредни с раменете. С много бързи движения се отделете от пода, точно както е показано на снимката, като завършвате с ръце сочещи напред и краката сгънати в коленете, сякаш седите на стол. Върнете се в изходна позиция и повторете упражнението в течение на 1 минута.

 

 

За ръцете, корема, краката и дупето

 

 

Изправете се, краката са събрани, ръцете сгънати в лактите на равнището на гърдите. Започнете подскоци, като повдигате само единия крак и бързо сменете с другия . Може да движите свободно ръцете си в страни, сякаш тичате на място, но се старайте да повдигате високо краката, сгънати в коленете. Изпълнявайте упражнението за 1 минута.

 

 

За ръцете, бедрата, краката и дупето

 

 

Изправете се, сгънете леко краката в коленете. Ръцете сгънете в лактите. С бързи движения разтворете краката настрани ( както е на снимката). Внимавайте за това, ръцете да не променят положението си и изпълнявайте упражнението бързо. Връщайте се в изходна позиция и повторете за 1 минута.

 

 

За гърба, корема, дупето, бедрата и краката

 

 

Това е много лесно и същевременно невероятно ефективно упражнение. Легнете по гръб. Напрегнете корема и с възможно най-бързите движения вдигайте единия крак нагоре, като той остава изправен, а след това и другия. Повторете упражнението за 1 минута.

 

 

За ръцете, корема, краката и дупето

 

 

Изправете се, разтворете краката успоредно с раменете. Вдигнете едната ръка нагоре и леко настрани. Вдигнете бързо десния крак и го хванете с лявата ръка. Направете същото с левия крак, като изпълнявате упражнението бързо. Повторете за 1 минута.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си