Вихра стиснала Иван за гушата с железен договор

 

Железен предбрачен договор кара Иван Христов да протака развода с Вихра и да трепери над милионите си. Отчаяната съпруга на Опосума го цака с клаузи от договора и ще иска огромна издръжка, писа „България Днес”.

 

 

От доверени източници в юридическите среди става ясно, че при евентуален развод (какъвто очевАдно ще има), Вихра и дъщеря й ще бъдат облагодетелствани.

 

 

Още преди да сключат брак, двамата са се срещнали с нотариус да уточнят клаузите по предбрачния договор. Познавайки до болка мъжа си, първоначално Вихра настоявала да има клауза „изневяра”. Отчаяната съпруга поискала при евентуална измяна от страна на Иван, да е застрахована с обезщетение.

 

 

Юристът обаче й обяснил, че у нас няма закон, който да задължи някого да те обича до живот или да ти е верен до гроб. Така Вихра се задоволила с клаузата „раздяла по вина на Иван Христов”. В случай, че до пет години след брака двамата се разведат, зарязаната съпруга получава тлъста издръжка.

 

 

В случай, че Вихра остане без работа през това време, Иван трябва да поеме издръжката на нея и малката Ава в размер на четирицифрена сума. Освен това, ако тв продуцентът има повече имоти или коли от Вихра, трябва да й прехвърли част от тях.

 

 

В последно време брачните договори станаха особено модерни у нас, и то не само сред звездите. Все повече млади двойки се свързват с юристи, преди да минат под венчилото. Доскоро договорите се приемаха като вид грозна сделка, която опорочава магията на брака.

 

 

Все по-често обаче българите гледат по-меркантилно на бракосъчетанието и „бракът по сметка” се приема за нещо нормално.

 

 

Така че договорът между Иван и Вихра не е изненада за никого.

 

 

Очаквайте ексклузивна новина за Вихра и Иван тази вечер в раздел Лайфстайл!

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си