Виж кои три Кралици на фолка плетат МРЪСНИ интриги!

 

Редакторска плесница

 

 

Ако на войната е като на война, то на фолка е като на смърт! Борбата е безмилостно жестока и гърлите драпат със зъби и нокти до върха. А веднъж стигнат ли го, са готови да убият, за да си запазят мястото. Всичко ново и младо минава под ножа.

 

 

Защото тук не става въпрос само за пари и слава, а за чест и едно признание – коя ще е примата на българската чалга и коя ще се доближи най-много до Лили Иванова. Претендент Номер 1 за носител на тази корона е Глория, пише „Всеки ден”. Но разбира се, това може да се оспорва и правилният отговор никога няма да стане ясен.

 

 

Глория или Тони Дачева?

 

 

Така например, докато феновете на Глория я славят като първата, вечната и святата, Тони Дачева

 

остана в сянката на Гло

 

с първите си парчета „Бедни и богати” и „Губя те”. Дори самата Глория понякога с половин уста казва, че примата на родната чалга е Тони Дачева. С интриги и упоритост обаче изпълнителката на „Крепост” си заслужи титлата Кралица на фолка и не пуска кокала.

 

 

Не, Ивана

 

 

Не пуска, не пуска, ама докато се усети, се появи фолк дивата Ивана, която й го грабна под носа. С парчето „Сто патрона” хитовата изпълнителка си заслужи прозвището Певица на народа и остави Гло и Тони Дачева

 

да дояждат огризки.

 

Разбира се, Глория не се даде толкова лесно и правеше всичко по силите си да се задържи на върха. Когато обаче Ивана бе избрана да закрива концертите на Пайнер, Гло се предаде. Под претекст, че е твърде ангажирана и е над тези неща, тя спря да пее по стадионите.

 

 

А защо не Камелия?

 

 

И тъкмо когато Глория и Ивана се примириха, че в този свят ще има място и за двете, на хоризонта се появи нахъсаната Камелия. Щом Ивана ще открива концерти, Камелия пък ще ги закрива. За отрицателно време Ками

 

насмете под черджето

 

и Ивана, и Глория. Изгря с парчето „Грях ли е това“ и като ги подпука хит след хит, остави колежките си без дъх. На Гло и Ивана не им остана нищо друго, освен да се съюзят и да започнат да плетат интриги срещу нея. На втория фолк фест „Златен Мустанг” двете най-демонстративно изолираха Камелия, като не й направиха място да седне при тях.

 

 

Най-добре – Преслава

 

 

И докато Кралиците Ивана и Глория хабяха енергия да плетат интриги срещу Камелия, се появи… Петя! По-известна като Преслава, намаханата девойка показа на „каките”

 

как се прави кариера за 60 секунди.

 

И постигна това, което Ивана и Гло взети заедно градиха години наред. Преслава бързо си извоюва престола на Кралица на фолка. А за да не излиза от клишето, заплете интриги срещу колегите, бранейки позициите си. Неслучайно се говори, че на наградите на Пайнер е събрала агитка да освирква най-добрата й приятелка Галена, защото бе провъзгласена за Певица на годината.

 

 

Но в България така се става звезда – с дързост, красота и интриги.

 

 

М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Виж кои три Кралици на фолка плетат МРЪСНИ интриги!”

  1. Няма значение коя е на върха. Всичките са с много хубави цици. Мога да ги наеба. Докато ги еба ще им стискам циците.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си