Върлува ли СПИН сред родните звезди?

Шокиращата вест от вчера за заразената със СПИН българска певица предизвика истински пожар в обществото, видя HotArena.net. „Таланти и поклонници” взеха да си правят тънки сметки, да сравняват информация и да си припомнят съвпадения. Всичко – за да се установи „белязаната” с най-страшната болест!

По думите им обаче, заподозряната „грешница” се оказа не една. Всяка „бойна единица” от клюкари си нарочи фаворитка, което предизвика следващият важен въпрос – СПИН-ът мина ли като чума сред родния елит?!

 Смъртта на един от светските лъвове у нас предизвика преди месеци адски шум. Все още младият мъж си отиде от неназована болест, която според интриганти беше именно СПИН.
 
Всеизвестната му сексуална ориентация и широките му разбирания за света го направиха лесна мишена за провокатори, които наляха с клюките си допълнително сол в раната на нещастното му семейство и покрусен любим.
 
 Преди известно време пък сочената за най-красивата сред победителките в родни конкурси за МИС сподели, че зарязала дрогата, ужасена от злокобната сянка на СПИН. В средата й гъмжало от носители на ХИВ-вируса и тя знаела, че ако не спре, тя щяла да бъде следващата.
 
 Не остана незасегнат и най-популярният бранш в музиката. Преди година плъзна слух, че една от звездите от първата вълна на чалгата е лепнала коварната болест.
 
 Певицата уплаши доста хора, защото според мнозина поддържа висок стандарт и с „най-древната професия” сред елита. Дамата обиколила доста легла. Тя може и да пази тайна, вирусът, който сее обаче – едва ли!

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си