Защо ГДБОП накара музикант на Слави да лази? (ВИДЕО)

 

Редакторска плесница

 

 

Нашата полиция ни пази, като кара друг да лази. Това трябвало да бъде мотото на ГДБОП, по което Веско Маринов да направи новия химн на МВР, предлагат зевзеци.

 

 

След скандала около „полицейското насилие” над музиканта от „Ку-ку бенд” Илия Илиев напрежението по форумите ескалира.

 

 

Потребители са се разделили на две групички – такива, които хулят по полицията, и други, които хулят по Илия Илиев и Слави.

 

 

 

„Ще те накарам да клякаш и да лазиш”

 

 

Вчера в „Шоуто на Слави” професор Илия Илиев гръмна с новината, че е станал жертва на полицейско насилие. Служители на ГДБОП нахлули в негов склад, без да имат заповед за обиск.

 

 

Тъй като Илия Илиев добре знае правата си, той отказва да пусне полицията в имота му. Тогава една от служителките, представила се като Малакова, започнала да го заплашва. „Ще те накарам да клякаш и да лазиш”, святкала се униформената. Накрая музикантът се съгласил да допусне ГДБОП, но те така и не му показали документ за нещата, които са иззели.

 

 

Илия Илиев обясни, че преди време е купил мястото с идеята да прави студио за обучение на музиканти, но покрай кризата замразил проекта и отдал помещението под наем на счетоводна фирма.

 

Според адвокати ГДБОП са упражнили полицейско насилие над Илиев, тъй като нямат право да навлизат в имота му без заповед и да го заплашват.

 

 

„Ако съм виновен, ще се извиня”

 

 

„Ако аз съм прегрешил нещо с моите действия, и съм виновен с нещо, ще се извиня публично пред цяла България, но ако вие имате някаква вина, нека компетентните органи да кажат това, тогава не знам вашето извинение в какво ще се изрази” – заяви Илия Илиев.

 

 

В интернет защитници на ГДБОП подозират, че професорът има вина и не му е чиста работата, за да има полицейска акция срещу него. „Да не стане като случая в Мировяне? Илия Илиев да не се прави на света вода ненапита”, мърморят конспиратори по форумите.

 

 

Дали наистина имат право да подозират музиканта на Слави и чиста и е съвестта му? Изразете вашето мнение в анкетата на HotArena.net по-долу.

 

 

Стела Йорданова

 

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си