Защо Слави е най-проклинат в България?

 

Трима кълнат Слави Трифонов публично, а Бог знае още колко са го проклинали наум. Гологлавият шоумен може спокойно да кандидатства за Рекордите на Гинес като най-проклетата известна личност.

 

 

Тези дни поредната „жертва” на Дългия го прати по дяволите, проклинайки го по страниците на в. „Седмичен труд”. Но с какво Слави е заслужил такива жестоки клетви?!

 

 

Силвия Кацарова

 

 

„Слави, не си Бог, че да променяш женската физиология! Какво срамно има в това, че съм в менопауза? Твоята майка не е ли?! Господ ще ви съди, че се гаврите с мен”, изплака Силвия Кацарова в интервю за „Седмичен труд”. Наскоро омъжилата се 58-годишна певица прокълна Дългия заради грозните вицове по повод менопаузата й, както и заради постоянните скечове, уронващи престижа й.

 

 

В „Шоуто на Слави” Виктор Калев неведнъж е влизал в образа на булката Силвия Кацарова, която се интересува само от парите на младоженеца. Самият Трифонов изтъква възмущението си от постоянното натрапване на Силвия Кацарова по медиите. Заради гаврите изпълнителката на „Топъл дъжд” се зарече да съди Дългия. Вместо това, намери за „по-практично” да го прокълне публично.

 

 

Къци Вапцаров

 

 

„Проклет да е Слави, че срина кариерата ми” – с тези думи Къци Вапцаров кълнял своя колега Трифонов, твърди сайтът skandalno.net. Причина за тежките думи отново са бруталните скечове на Дългия. Къци, който беше първият успешен шоумен у нас, постоянно търпеше подигравки в „Шоуто на Слави”. Заради вицовете му, заради предаванията му, заради прическата му и пр… По думите на Вапцаров, Слави е уронил престижа му и е изиграл ключова роля за провала на кариерата му.

 

 

Лили Иванова

 

 

Поредната „жертва” на скечовете на Слави е вечната и свята Лили Иванова. Остроумните закачки на Дългия относно възрастта и вековната слава на примата неведнъж са я докарвали до нервна криза. Изпълнителката на „Заклинание” стигнала дотам, че направила магия на Слави с помощта на ходжа. Това поне твърди известен маг, при когото Лили уж била ходила по същия повод. Той обаче категорично отказал да навреди на Трифонов.

 

 

От няколко години Слави страда от тежко заболяване, което покоси зрението му. Няколко пъти си чупи и крака. Дали има връзка между здравословното му състояние и магиите, които уж Лили Иванова е правила, не знаем. Но със сигурност негативната енергия на десетките врагове, които кълнат Слави, се е отразила зле на Дългия.

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си