Зуека тайно погреба майка си

Васил Василев-Зуека още не е научил испански език, макар че от около 2 години живее в Испания. Причината е, че почти не излиза от ателието си. Както е известно, актьорът се преквалифицира в художник и изцяло се е посветил на новото си призвание. Затова рядко му се налага да контактува с испанци, което иначе би помогнало по-бързо да научи езика им.

„Аз не излизам от тука, така че няма къде да се научи този език. По-скоро е на магазинно ниво. Оправяме се в магазин”, сподели Зуека. Актьорът се справя горе-долу с комуникацията и в училището на сина си, като все пак прибягва до английския език, който знае по-добре. Стефан, синът на актьора от втората му жена Ани, пък се справя чудесно. Вече знае перфектно испански език и има доста приятели.

Зуека признава, че изпраща 2023 със смесени чувства. „Майка си изпратих тази година.  Бог да я прости, отиде най-сетне при баща ми. Събраха се. Иначе годината беше богата – направих няколко изложби, като стил на рисуване започнах да навлизам още по-дълбоко”, сподели Зуека. Оказа се, че това е и причината звездата от „Господари на ефира” да се върне у нас преди няколко месеца – трябвало да организира погребението на възрастната жена. Комикът си дойде в България за няколко дни, но тогава скри каква е причината за посещението му. Едва сега, месеци по-късно, призна за неприятния повод.

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си