Гаврите на Мтел нямат край!!!

Редакторска плесница

 

 

Гавра, след гавра, след гавра, след гавра! Вече година продължава мракобесието на Мтел, а абонатите безропотно се подчиняват на тирана. Те нямат друг избор. Или са заробени с железни договори, или с някой телефон на промоция, или с неплатени сметки за хиляди левове. И всеки ден чуваме за нови гаври на мобилния оператор. Списъкът е безкраен!

 

 

Мръсни, долни игри

 

 

Последната наглост на Мтел скандализира интернет обществото. „Мобилтел ме ограбиха посред бял ден”, пише ощавен абонат на оператора. Клиентът се излъгал да си закупи апарат от компанията с включена програма към тях. На място не му дали възможност да тества телефона, тъй като трябвало да постави СИМ карта. Вкъщи разбира, че апаратът не функционира и освен това, е с гръцко меню, което няма опции за смяна. Упътването – също.

 

 

При опит за рекламация и анулиране на договора, удря на камък. „Наглеците от „МЕНТЕЛ” ме измамиха. Вече шест месеца не мога да си взема парите обратно. А по-грозното е, че вместо да поемат отговорност и да има обезщетение, те ми искат пари”, сърди се абонатът. Той разказва, че ако върне телефона, подлежи на неустойки в размер на 2-годишни такси – точно колкото струва телефонът.

 

 

Излиза, че от Мтел не само ти го слагат по „тънкия начин”, но и ти искат пари, затова че са те (ти го) набутали.

 

 

Аферата „Забавени сметки”

 

 

Скандалът с недоволните клиенти на Мтел тръгна от срива в системата на компанията. Клиентите нямаха възможност да си проверят месечните фактури, плащанията се бавеха. Сега, след като от Мтел твърдят, че всичко е 6, дават гратисен период от 60 дни да си платиш натрупаните задължения. А дали е така?!

 

 

Според недоволен клиент това е „пунта мара” – поредната заблуда на абонатите. „Получих три фактури накуп със задна дата”, разказва опареният клиент. От мобилната компания са го „изиграли”, пращайки му през май месец фактура със задна дата – края на март. Така срокът за погасяване на задълженията се стопява от 2 месеца – на няма и две седмици. „3 фактури за две седмици?! Откъде да извадя толкова пари?”, през сълзи се тюхка препатилият клиент на Мтел.

 

 

Това е твоят глас!!!

 

 

Да, гаврите на Мобилтел нямат край. Но и гласът на „милионите” им абонати няма да заглъхне. Защото Мтел – това е твоят глас и той трябва да се чуе! Ако сте си изпатили от Мтел, разкажете ни в коментарите. HotArena.net дава арена на всички недоволни абонати на Мтел.

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си