Искате ли Софи Маринова за депутат?

 

„За първи път слушам Софи Маринова в парламента, но я слушам над 20 пъти на живо в моя избирателен район, където тя е чест гост на наши мероприятия. Крайно време е да има и ромски представител в парламента. Може би е време човек като Софи Маринова да бъде и депутат в следващото 42-ро Народно събрание.”

 

 

С тези думи шефката на парламентарната група на ГЕРБ Искра Фидосова втрещи както народните избраници, така и по-голямата част от българското общество. Някои приеха идеята като иновативна и толерантна, докато други бяха в шок от изказването, видя HotArena.net.

 

 

Моментално медиите гръмнаха с новината, че Софи Маринова става депутат, а форумите се напълниха с расистки коментари.

 

 

По-интересни обаче бяха тези, които упрекват Софка заради фолк изпълненията. Според тях в Парламента няма място за чалга певци и певици. „Ако чалгата влезе и в Народното събрание, аз се изнасям от България”, коментираха възмутено из кулоарите на парламента.

 

 

Други пък припомниха, „ораторските способности” на Софи Маринова, която наскоро заяви в ефир, че не знае „какво е туй интИграция” и не се интересува от подобни въпроси.

 

 

Самата Софи заяви по време на посещението си Парламента, че не обича да говори, а предпочита само да пее. „Ама не ми давайте да говоря, искам само да си изпея песента. Има кой да говори”, наивно призна ромката.

 

 

Факт е, че в Народното събрание не ни трябват кибици, а депутати, които да се изказват, да изразяват мнение, и то общественото мнение. Защо Искра Фидосова реши да предложи точно изпълнителката на „Засвирете ми чалгии” за депутат в следващия парламент, не стана ясно. В България си имаме партия „Евророма”, в която членуват много начетени и интелигентни хора, подходящи за депутати.

 

 

„Не смятам да ставам депутат. Аз съм певица и такава ще бъда. Мога само да пея. Нека всеки да прави каквото може – певците да пеят, композиторите да композират, депутатите да правят политика. Винаги съм казвала, че има хора за всичко. Аз съм си певица. Мен не ме влекат такива неща”, успокои Софи Маринова.

 

 

А според вас би ли се справила Софи като депутат?

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Искате ли Софи Маринова за депутат?”

  1. Софи е номер 1 като певица от ромите, но за депутат не става.Няма умствени и интелектуални качества за депутат.Не зная, но образуванието е един от важните фактори, човек да заема тази длъжност.

  2. дааааааааааааааааааааааааааааа

    Искаме я трябва да има повече жени,в управата все пак жените са по предприемчиви !

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си