Кой ни пази от лудите сред нас?

Редакторска плесница

 

 

Те са сред нас, някъде там в тълпите, у комшиите, сред познатите ни. Те изглеждат напълно нормални, обикновени хора, усмихват се, поздравяват ни. А на следващия ден разбираме, че колят и режат човешки глави, без да им мигне окото. Те са луди! Те са сред нас! Но кой ни пази от тях?!

 

 

Изродът от Тенерифе

 

 

28-годишният българин Деян Деянов обезглави 60-годишна англичанка и се самопровъзгласи за пророк и Господ. Никой психично здрав човек не е способен на подобно зверство.

 

 

Източници на HotArena.net обаче ни довериха друго. Русенецът Деян бил съвсем нормално, скромно момче, викали му Елфа. В последствие обаче се забъркал с наркотици и започнал да става агресивен. „Но да убие човек, никога не сме очаквали. Можел е да посегне и на нас! Кой знае още колко такива като него се разхождат по улиците?!”, клатят глава познати на убиеца от Тенерифе, пред репортер на HotArena.net.

 

 

Много сме, луди сме!

 

 

Репликата „Много сме, силни сме” у нас трябва да се перифразира на „Много сме, луди сме”. Малко от нас са запознати с неофициалната статистика за психичното здраве на българите. Знаете ли, че 25% от софиянци са луди? Откачалки, които се разхождат спокойно по улицата, и всеки момент може нещо да им прещрака. Кой ни пази от тях?!

 

 

Ако в столицата една трета от населението не е с всичкия си, какво остава за цялата страна? Лудите са ни обградили, малко останаха българите, които са с акъла си. Да си с психични отклонения, не означава непременно да си агресивен. Но няма гаранция, че утре няма да сечеш глави наред с мачете.

 

 

Манията по звездите

 

 

И докато обикновеният българин мълчаливо гледа как лудият му съсед всеки ден плаши да се самовзриви, известните личности у нас не си мълчат. Те ежедневно подават оплаквания от лудите си фенове. Ето статистика – 1 на всеки 10 почитатели на звездите е откачалка, маниак. Заплашителни писма, среднощни телефонни обаждания, SMS-и, от които побиват тръпки – това е ежедневието на родните звезди. Полицията е затрупана от жалби на известни личности срещу поредния психясъл фен.

 

 

Но докато знаменитостите могат да си наемат охрана, а политиците – НСО, кой пази нас, обикновените, простосмъртни българи от лудите? Кой ни пази от самите нас?

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си