Народът иска смърт за изрода, убил Присиян!!!

Редакторска плесница

 

 

Най-мъчителната смърт за изрода, убил 11-годишния Присиян, иска обществото. Хората са потресени от убийството на детето от Шумен и настояват този път виновникът да бъде разкрит и наказан с най-тежката присъда. И тъй като смъртното наказание в България не е законно, в интернет вече плашат с вендета и се заканват с голи ръце да ликвидират изверга, посегнал на невръстно дете.

 

 

Дете като всички други

 

 

Присиян е дете като всички останали. Десет дни преди първия учебен ден той се радва на последните летни дни от ваканцията. Играе си с връстниците безгрижно, прави бели от време на време – като всички деца. Различава го може би това, че е от бедно семейство.

 

 

Вкъщи нямат телевизор и Присиян често моли мама да си купят. Майка му изнемогва, всеки път спокойно обяснява на сина си, че сега не е моментът да се правят такива покупки и нямат толкова парички. Когато на 4 септември Присиян за пореден път настоява за телевизор, на майката й кипва и се скарват. Момчето излиза от вкъщи ядосано с колелото.

 

 

„Можеше да бъде моето”

 

 

Става късно вечерта. Вечерният час на 11-годишното момче е 22 ч, но него още го няма. Майката започва настоятелно да звъни на GSM-а – не отговаря. Праща и последния SMS: „Обичам те, върни се!”. Но Присиян повече никога не се връща…

 

 

На 5 септември късно вечерта детето е намерено мъртво в недовършена сграда в Шумен. Има и заподозрян, но причина за бруталното убийство няма. Без мотив, без умисъл, един детски живот е отнет. Можеше да бъде всеки. Можеше да бъде и вашето дете!

 

 

Изродът

 

 

Заподозреният е 21-годишният Христо Кобрата. Преди Присиян да изчезне, същият се навъртал около него на площадката, въртял ножове, стресирал децата.

 

 

Задържан е за 24 часа, от полицията в Шумен отказват да дадат повече информация. Не е ясно дали има други доказателства или за пореден път убиецът ще се измъкне безнаказано.

 

 

Какъв изрод трябва да си, за да посегнеш на живота на 11-годишно момче?! Този въпрос си задава всеки един от нас. Каква вина има детето, че нашето общество се е изродило, че преди да усети истинските радости от живота, някой решава да се направи на Господ и да му отнеме детството?!

 

 

Виновни

 

 

Смърт, причинена по особено жесток начин – такова трябва да е наказанието за убиеца на детето, смятат форумци. Те са категорични, че такива изверги не заслужават да живеят нито ден повече. Други пък са на мнение, че трябва да се мъчи доживот в затвора, където никой не обича убийците на деца. „Там ще си получи заслуженото”, разсъждават в интернет.

 

 

Има и такива, които винят от части и майката, поставила вечерен час на 11-годишно дете от 22 ч. „Коя майка ще пуска детето си навън до толкова късно в тези престъпни времена?!”, възмущават се форумци.

 

 

А може би правилният въпрос е: „Защо живеем в страх като затворници и се боим да излезем в тъмното, за да не ни убият?!”.

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си