Родни звезди не си плащат сметките: Миската Дима Атанасова завлече козметично студио, Бойко Богданов изпи 8 ракии на аванта, Джаро бяга от бар на морето

В последно време в полезрението на медиите все по-често попадат родни звезди, които не си плащат сметките, видя HotArena.Един от случаите е скандалът с обявената за Мисис Дама 2018 Дима Атанасова, която бе обвинена, че не си е платила сметката в салон за красота. Гневни собственици на студиото публикуваха историята в интернет. Десислава Ефтимова разкри как миската си е тръгнала без да плати в салон за красота. Деси, която е управител, издаде подробности за случката, след което Атанасова заяви, че всъщност е отишла да си сложи мигли, които паднали за ден. Двете дами влязоха в словесен спор, изваждайки кирливите си ризи, чрез социалните мрежи. Дима е финтирала заплащането, обещавайки, да изпрати човек, който да предаде парите за тунинга й, но той така и не се появил, Тя бързала, а в близост било невъзможно да изтегли пари. Затова просто тръгнала. Край на нападките поставиха заплахите помежду им, намесващи КЗП и НАП, които искрено разсмяха последователите им.Екранният Джаро побесня след като бе разпространено, че си е тръгнал без да плати в бар на нашенското Черноморие.„Това е потресаващо за мен и бих искал повече хора да разберат колко струват българските звезди. Михаил Билалов беше клиент в заведението, където съм управител и за да стане част от обща снимка с персонала ни струваше 20 лева”, каза управителят на заведението.„Това са пълни глупости! Правят си реклама на мой гръб, няма такова нещо! Потресен съм от тази долна лъжа“, на свой ред ревна като ужилен актьорът.Историята помни и почерпката на режисьора Бойко Богданов. 59-годишният театрал бе злоупотребил в Клуба на артиста, където изпил 8 малки ракии и една бира. Той обаче си тръгнал и не платил сметката си от 28,60 лв. ”Вие сте един осъществил се човек., Прекрасен режисьор, чието име ще остане в историята на българския театър, доказан ерудит. Бива ли, ей тъй на, с един замах да съсипвате себе си, реномето и присъствието в културния живот и на без това беззъбата ни култура. Ние от Клуб на артиста ви прощаваме пиянските изцепки, ругатните без повод, досаждането, дори и неплатената сметка от последното ви посещение опрощаваме. Само се стегнете. Създадохме този клуб за театрали и съмишленици, такива като вас. А вие вече явно не се причислявате. Или не заслужавате“ – това съобщиха от ръководството на клуба в писмо до редакцията на „Телеграф“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Родни звезди не си плащат сметките: Миската Дима Атанасова завлече козметично студио, Бойко Богданов изпи 8 ракии на аванта, Джаро бяга от бар на морето”

  1. Вие, които драскате глупости по сайтовете ги правите звезди. В нашите очи изобщо не са такива.Напротив

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си