Трябва ли детето да живее с любовницата на татко?

 

Циркът, скандалите и цинизмите покрай бракоразводното дело на Вихра и Иван предизвикаха един далеч по-сериозен въпрос от това кой с кого е спал и кой колко пари е готов да плати заради нагона си. А именно – въпросът за детето и любовницата.

 

 

Според статистиката всеки втори брак в България завършва с развод. Което означава, че всяко второ семейство по един или друг начин е имало проблемите на Вихра и Иван. Водеща причина за разтрогването на браковете у нас е прословутото „несходство в характерите”, чиито превод в повечето случаи гласи: „Не сме един за друг, намерихме си по-добри половинки”.

 

 

Изневярата е причина Номер 5 за разводите в България. Вихра и Иван не се разделят, защото Иван й е изневерил, а защото намира по-добра половинка в живота си – „несходство с характера” на Вихра.

 

 

„Не без дъщеря ми”

 

 

„Преживях истински ад в последните месеци заради цирковете на Вихра! Позволява ми да виждам Ава само по няколко часа на седмица. „Не без дъщеря ми” тук е точната фраза”, заяви Иван Христов в „Директно: Карбовски”. Той е бесен заради решението на Вихра да забрани срещите на Ава с любовницата му Ирина Сарачинова.

 

 

„Говори отвратителни неща пред детето! Че вече си имам ново семейство, че се грижа за нови хора! Смачква дъщеря ни!”, е гледната точка на Иван Христов.

 

 

„Искам да дадем глътка въздух на детето, преди да започне да се вижда с любовницата на мъжа ми, която е изключително манипулативна”, заяви Вихра след делото. Съдът уважи искането й през следващия 1 месец Иван да вижда детето сам, единствено в присъствието на майката. След това обаче – всеки уикенд таткото ще взима малката и тя три дни ще живее с когото той си реши.

 

 

А защо Ава може да се вижда с любовника на майка си?!

 

 

След като Вихра не е съгласна детето да се травмира от срещите с Ирина, значи ли това, че Ава не вижда и нейния любовник – Милан Кузов?! „България Днес” публикува снимки на отчаяната съпруга и режисьора малко след развода. Иван пък разкри в „Директно: Карбовски”, че Вихра му е изневерявала с Кузов още от самото начало.

 

 

Щом Ава не може да вижда любовницата на тате, трябва ли да вижда новия на мама?!

 

 

Според много психолози наистина в началото трябва да се избягва срещата на детето с новата жена на баща му. Това неминуемо поражда у него неприязън, омраза както към любовницата, така и към таткото. Трябва да се подхожда деликатно, за да не се увреди психиката на детето. Но не бива и да бъде лъгано, настройвано негативно или манипулирано!

 

 

А според вас трябва ли детето на разведени родители да живее, макар и няколко дни, при любовницата на татко си? Гласувайте в анкетата по-долу.

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си