Виж оргиите на децата на известните

 

Редакторска плесница

 

 

Крушите не падат по-далеч от дървото, още повече когато плодовете са от известни корени!

 

 

Поколенията се израждат и децата стават все по-разкрепостени, все по-разхайтени, агресивни и отмъстителни. Децата на известните живеят в една различна среда – сред други богаташчета като тях, които смятат и знаят, че всичко в този свят им е позволено.

 

 

Как дъщерята на Фатик преби щерката на Глория

 

 

Дебелата Симона. Така във ВИП средите наричат дъщерята на фолк певицата Глория. Близка от обкръжението на Александра и Адриана Тюркмен разказва пред ШОУ за войните между тяхната компания и тази на Симона.

 

 

Когато голямата дъщеря на покойния Фатик е в чужбина, малката Адриана редовно отнасяла по някой шамар и обида от Симона. Дъщерята на Глория я наричала нагла туркиня, биела я, а щом Александра се върне у нас, си отмъщава с няколко тупаника на „Дебелата Симона”.

 

 

Всичко това се случва по заведенията и дискотеките, в тоалетните, където се приклещват и дърпат за косите.

 

 

След поредния пердах, който Александра Тюркмен удря на Симона, във войната се включва и не кой да е, а самият Стоян Златния. Възрастният педофил, както го наричат по жълти медии, скочил на Александра и я заплашил да я пребие заради Симона.

 

 

В същото време щерката на Глория и компания се изпарявали мигом щом видят вдовицата на Жоро Илиев Мая – най-добрата приятелка на Адриана Тюркмен-майка.

 

 

Щерката на Стефан Софиянски

 

 

Щерката на Стефан Софиянски е голяма купонджийка. 29-годишната хубава Елена не се притеснява да публикува свои еротични снимки във Фейсбук. Лапнала краставица или морков, Елена демонстрирала фриволно поведение по кръчмите, твърдят очевидци пред „Галерия”.

 

 

Хубавото Ленче винаги движело в ултракъси поли, впити и очертаващи формите й. Мацето в същото време върти милиони, но не се притеснява да се държи евтино.

 

 

Залита малко и към другия бряг, което показват нейни лесбо снимки с приятелка.

 

 

Щерката на Балъков

 

 

Подобни слухове се носят и за щерката на Балъков – Глория, която живее в Германия. Девойката публикува свои снимки от плаж в Испания по секси бял бански. Дъщерята на Бала се занимава с тенис, наследила е красотата на майка си и спортния дух на баща си. Но фриволното поведение е присъщо и за нея.

 

М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си