„Възпитание“ е чужда дума в речника на Слави Трифонов

Редакторска плесница

 

Казват, че парите развалят човека. Разбира се, има много богаташи, които са изключение от добре познатото правило, но това не се отнася за най-успелия български шоумен Слави Трифонов. Учиндолецът, който успя да натрупа милиони, все по-често е жертва на лошото си настроение, което пък лека полека го отдалечава от феновете му.

 

Преди броени дни Трифонов за пореден път демонстрирал своя сложен учиндолски нрав в столичния мол „Сердика“. Според информация, достигнала до колегите от в. „България днес“, Слави е преминал всички граници на доброто възпитание и е атакувал продачка в магазин за дрехи с много грозни думи:

 

„Казвам, че искам син, ма, син! Знаеш ли какво е син цвят? Тоя панталон ми е до х*я, не виждаш ли?“ – така формулирал въпросите си към продавачката шоуменът.

 

Стресираната девойка се почувствала толкова зле, че едва не се разплакала. Краят на циганията бил сложен от управителката на магазина, която най-учтиво помолила Трифонов да се върне да пазарува, когато настроението му се оправи.

 

Безспорен факт е, че Слави е успяла личност. Но ако погледнем на нещата от малко по-друг ъгъл, ще видим, че колкото повече пари изкарва, толкова повече възпитанието му се „изпарява“. Явно има голяма доза истина в думите на негови бивши подчинени, които го определят като „зъл“.

 

Тлъстите банкови сметки, луксозните коли и имоти, скъпите дрехи и въобще високият стандарт на живот май влияят доста зле на Дългия. Ако това не беше така, броят на почитателите му нямаше да се стопява ден след ден…  

Ани Милова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си