Кои наши известни дами си падат по „агнешко”?

За да си падаш по „агнешко”, не е нужно да си месоядна! Дори вегетарианките могат да си похапват от крехкото месце.

 

 

Защото тук говорим за млади, сочни, крехки момчета, които биват схрускани за закуска от загорели по-възрастни дами. И за обяд, и за вечеря! Въобще, щом жените надхвърлят 35, „агнешкото” се харчи като топъл хляб! А ако са запазени, богати и обиграни, крехките агънца припкат при тях сами.

 

 

Пример: 49-годишната Деми Мур си пада по агнешко – 33-годишния Аштън Къчър.

 

 

Дарина Павлова

 

 

Типичната богата дама, която си пада по агнешкото! 48-годишната мадам „Мулти” наскоро се залюби с 33-годишно момченце от Италия. Франческо Белкаро със сигурност не е с Дарина Павлова само заради парите, тъй като самият той е заможен бизнесмен и един от най-желаните ергени в САЩ.

 

 

Емануела

 

 

Хвани си кака, да те отрака! Поговорката важи с пълна сила за Денис Касъмов, на когото много му „порасна работата”, откакто се раздели с Емануела. Вярно, че певицата е едва на 28 години, но разликата им от 8 години си каза думата. Младичкият, 20-годишен Денис беше никому известен, преди да си хване каката Емануела. Днес вече са разделени, но Касъмов е с друго заможно маце, по-младо от певицата. Всеки ден присъства в светските хроники.

 

 

Елена Петрова

 

 

Елена Петрова е на двете крайности – нейният съпруг – гръцкият милионер Аристотелис Фотилас, е доста по-възрастен. Нищо чудно, че вече не са заедно, а актрисата побърза да го замени с младо, вакло агънце в лицето на операторчето от бТВ Светлин. Разликата им от 8 години не притеснява 36-годишната брюнетка, нито пък факта, че има две деца.

 

 

Жени Калканджиева

 

 

36-годишната Жени Калканджиева не само си пада по агнешко, ами и се омъжи за него. 11 години по-младият Тачо и до днес припка влюбено след една от най-красивите жени у нас. Това е рецептата за вечна младост, дами – хапвайте агнешко!

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Кои наши известни дами си падат по „агнешко”?”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си