Свиха й снимката: Миската Мариана Маринова предлага масажи в Дубай

Снимка на Мисис България Мариана Маринова бе открадната от профила й в Инстаграм и споделена в сайт, който рекламира частни  масажи пълен сервиз по домовете в Дубай. 

Мариана разбира за кражбата случайно. Нейна позната попада на снимката в мрежата и й я изпраща. Първоначално реагира с насмешка, но след като разглежда внимателно страницата, разбира, че с нейната снимка се рекламират масажи по домовете. 
Молба
„Веднага писах на страницата, която е злоупотребила с моята снимка, помолих ги да я свалят. Ползването на моя снимка, без да е искано съгласието ми, по всякакъв начин е нарушаване на моите права, интелектуални – що се касае до снимката, и лични – що се касае до съдържанието на поста. Първо, нямам общо с тази страница, второ, това е кражба на моя лична снимка от почивка в Италия през лятото. Трето, никой дори не ме е попитал имам ли нещо против. В рамките на 24 часа не получих обратна връзка от тях. Мои познати ме посъветваха да пиша с молба към полицията в Дубай и да им обясня създалата се ситуация“, разказа пред „Телеграф“ Мариана. Контакт
Оказало се лесно, тъй като полицията в емирството  има  Инстаграм профил и бързо отговарят на подадените сигнали.

“Обещаха ми да съдействат за разрешаването на ситуацията“, добави още тя.
Мариана си направила експеримент да пише на номера, даден за контакт в социалните мрежи, но и там никой не й отговорил. Друг вариант снимката да бъде свалена е като се докладва от голям брой потребители на мрежата, като в този случай се самосезира самият Инстаграм.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Свиха й снимката: Миската Мариана Маринова предлага масажи в Дубай”

  1. В Дубай предлага ,но само понякога,иначе в Бг си има момичета от нейните измислени конкурси които ги праща по адреси и градове да “работят” сещайте се какво….а като отворите инстаграма и освен полуголи снимки с много фотошоп няма какво друго да гледате

  2. В този вид да се разхождаш в Дубай е меко казано малоумно. За хората там си една проститутка и не е необичайно да се приближат и да те попитат за цената.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си