Зловещо! Фолк певица поръчала убийство на бебе с восъчна кукла

 

Редакторска плесница

 

 

Карфица, прободена в сърцето на восъчна кукла, вуду заклинание, заключено в букет на концерт, магия за увреждане на гласни струни. Това са само част от долните и зловещи номера на фолк певиците.

 

 

Чалга изпълнителките все по-често прибягвали до черни магии, за да отстранят конкуренцията, твърди известен маг пред „България Днес”. Жестокостта им стига до там, че да затрият бременна своя колежка!

 

 

Магии убиват бебета

 

 

„Да ти умре нероденото бебе”, кълняла зла фолк дива своя колежка от завист. „Едва успях да отърва една бременна певица от черните заклинания на друга. Трябвало е да предизвика проблеми при раждането, да загуби бебето и така да се откаже да пее”, разказва маг Ивайло.

 

 

Именно той разкрива за бума на магии сред певиците. И всичко идвало от конкуренцията. Безмилостната борба за хляб стига до там, че да погубват невинни бебета! За щастие, той успял да развали магията.

 

 

Карфица в гласните струни

 

 

„Често ми се налага 4-5 часа да развалям една магия. Особено в последно време много актуални станаха магиите за увреждане на гласни струни. Негативната енергия се кодира във восъчна кукла, която се боде по гръкляна. Скоро певицата започва да губи гласа си”, разказва за зловещите магии Ивайло.

 

 

За да развали подобно заклинание, той трябва да направи същата кукла, като изкарва негативната енергия и накрая я изгаря.

 

 

Често срещан метод бил и „омагьосаното цвете”. В букет се кодира магията, а цветята се подаряват от фен на концерт на певицата. Дори и да хвърли цветята или да ги подари, те вече са „изпълнили поръчката”.

 

 

Така е била убита певицата Румяна?

 

 

Румяна може да е една от жертвите на черната магия и злобата сред певиците. Маг Ивайло имал информация, че катастрофата, в която загина, била причинена чрез насилствено психовъздействие.

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Зловещо! Фолк певица поръчала убийство на бебе с восъчна кукла”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си