На Алисия и Ники не им е писано да са заедно (ВИЖТЕ защо)

 

Тя е еманципирана блондинка, която смята чалгата за свое призвание. Той е преуспял футболист, който има още какво да покаже на терена. Тя има едно дете и вече не е първа младост. Той е на 23 г. и тепърва ще си прави деца – задължително три.

 

 

Тя е Алисия. Той – Ники Михайлов. Двамата са заедно, но май не за дълго.

 

 

Кариерата

 

 

Ако попитате бившия на Алисия – Валери Божинов, какви проблеми са имали във връзката си с фолк певицата, и сега ще ви каже – кариерата. Алисия винаги е поставяла кариерата си на преден план, тя е еманципирана жена и никога няма да загърби работата си. Проблемът е, че може да я работи само в България, където е меката на чалгата. Неслучайно, докато Валери бе в италианския Парма, Алисия тутакси се прибираше в България сама да си ходи по участия. По думите на Божинов – малко по малко това ги раздалечило.

 

 

Настоящият на Алисия Ники Михайлов винаги е казвал, че не иска да живее в България. В момента се подвизава в Холандия. Без Алисия. „Бих искал да живея в Италия и Испания. Италианският и испанският са много красиви езици. Абсолютно всичко е на топниво. Но климатът, храната и езикът са три основни неща, които и за мен, и за моите деца за в бъдеще са много важни”, казва Ники в интервю за „24 часа”.

 

 

Тези, които познават Алисия обаче, добре знаят, че певицата няма да се измести като домакиня в Италия заради Михайлов.

 

 

Децата

 

 

„Аз съм само на 23 години. Развивам се добре от професионална гледна точка и за мен най-важно към момента е това. И не искам да предприемам по-големи крачки в личен план”, отсече вратарят на Твенте пред „24 часа” и с тези думи заби нож в гърба на Алисия. Певицата вече не е първа младост и няма време да се мотае и да чака Ники да се установи и да му се дожени. Особено ако ще иска да му ражда 3 деца.

 

 

Могат да минат 10-ина години, докато Михайлов поулегне. 33 години са идеални за мъж да се ожени, но си направи деца. Но Алисия тогава ще е на 40 и разликата в годините ще си е казала думата. Тя вече има едно дете, но дали ще иска да роди още 3?!

 

 

Доста им се разминава представата за бъдеще на Алисия и Ники Михайлов. И без да си с ясновидски способности, можеш да разбереш, че на тия двамата не им е писано да са заедно.

 

 

Мирослава Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си